Brygger: Kristian Rikvold-Jess
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4D Engelsk golden ale
OG: 1,050
FG: 1,012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 47,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 85 %
Hvetemalt 9,5 %
Viennamalt 3,5 %
Cara-pilsmalt 2 %

[B]Humle og krydder[/B]
50 g Northern Brewer 10,2% @ 60 min
100 g Hull Melon 6,3% @ 5 min
200 g Hull Melon 6,3% @ 5 dager tørhumling

[B]Andre ingredienser[/B]
7 g Kalsiumklorid 
7 g Gips

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min @ 66 C
10 min @ 76 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret 18 dager på 16-17 C
Tappet på fat og satt kaldt.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. oktober 2016
Flasket: 6. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F