Brygger: Kristian Rikvold-Jess Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 47,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 85 % Hvetemalt 9,5 % Viennamalt 3,5 % Cara-pilsmalt 2 % [B]Humle og krydder[/B] 50 g Northern Brewer 10,2% @ 60 min 100 g Hull Melon 6,3% @ 5 min 200 g Hull Melon 6,3% @ 5 dager tørhumling [B]Andre ingredienser[/B] 7 g Kalsiumklorid 7 g Gips [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min @ 66 C 10 min @ 76 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret 18 dager på 16-17 C Tappet på fat og satt kaldt. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. oktober 2016 Flasket: 6. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F