Brygger: Arne Jervell
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1,056
FG: 1,010
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt, mørk munichmalt, biscuitmalt, carared

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 75 minutter, 68 grader i 15 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP515 Antwerp Ale
Gjærmengde: 100 ml slurry
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. februar 2016
Flasket: 4. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F