Brygger: Arne Jervell Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1,056 FG: 1,010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, mørk munichmalt, biscuitmalt, carared [B]Humle og krydder[/B] Magnum, Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 75 minutter, 68 grader i 15 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP515 Antwerp Ale Gjærmengde: 100 ml slurry Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2016 Flasket: 4. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F