Brygger: Tor-Øyvind Sikveland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1065 FG: 1019 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 25,4 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3 kg Pilsnermalt 3,5 EBC 3 kg Munich malt mørk 25 EBC 0,3 kg Karamell malt mørk 25 EBC [B]Humle og krydder[/B] 30g Northern Brewer 10,2% alpha [B]Andre ingredienser[/B] halv teskje Supermoss og halv teskje WLN1000 Gjærnæring. [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 67°C i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 Gjærmengde: 2 pakker 11,5g Informasjon om gjæring: Primærgjæring: 7 dager ved 9°C. Sekundærgjæring 14 dager: gradvis til 14°C. Omstikking til fat. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2015 Flasket: 11. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F