Brygger: Tom Young Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,092 FG: 1,014 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsen Wiermann CaraHell 25 EBC German Light Munich Malt Belgian Special B Malt Belgian Biscuit Malt British Chocolate Malt Dry Malt Extract Sucrose [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittlefruh Fuggle Cinnamon Stick Vanilla Bean [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 72°C 30 min 68°C 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 28 dager på 19 grader 4 dager på 23 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. september 2011 Flasket: 14. oktober 2011 Filtrert: Nei Karbonering: N