Brygger: Tom Young
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1,092
FG: 1,014
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 9,5%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsen Wiermann
CaraHell 25 EBC
German Light Munich Malt
Belgian Special B Malt
Belgian Biscuit Malt
British Chocolate Malt
Dry Malt Extract
Sucrose

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittlefruh
Fuggle

Cinnamon Stick 
Vanilla Bean

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
72°C 30 min
68°C 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP500
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
28 dager på 19 grader
4 dager på 23 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. september 2011
Flasket: 14. oktober 2011
Filtrert: Nei
Karbonering: N