Brygger: Terje Røsok Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,049 FG: 1,010 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 15,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,63 kg Pale malt, Maris Otter 0,30 kg crystal malt [B]Humle og krydder[/B] 24g Magnum (12,5%) 60 min 67g Amarillo (8,9%) 5 min 67g Amarillo (8,9%) tørr 8 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Starter på 60 grader, øker jevnt til 67 over 15 min. Holder på 67 grader i en time. Utmesk på 72 grader i ti minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pk rehydrert Informasjon om gjæring: 18 grader i 3 dager 20 grader i 11 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. august 2015 Flasket: 29. august 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N