Brygger: Terje Røsok
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,049
FG: 1,010
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 15,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,63 kg Pale malt, Maris Otter
0,30 kg crystal malt

[B]Humle og krydder[/B]
24g Magnum (12,5%) 60 min
67g Amarillo (8,9%) 5 min
67g Amarillo (8,9%) tørr 8 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Starter på 60 grader, øker jevnt til 67 over 15 min. Holder på 67 grader i en time. Utmesk på 72 grader i ti minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pk rehydrert
Informasjon om gjæring:
18 grader i 3 dager
20 grader i 11 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. august 2015
Flasket: 29. august 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N