Brygger: Trond Hareide
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,054
FG: 1,010
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 41,8
Beregnet farge: 12,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
74,1% pale malt
14,8% cara pils
7,4% cara red
3,7% hvete

[B]Humle og krydder[/B]
40g 15% warrior first wort
33g 12% nelson sauvin 10min, 5 min og 0 min totalt 100 g.
20g 10% simcoe 0 min
140g 12% citra dry hop i 21 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
tilsatt gelatin på gjæringskar 5 dager før tapping på fat

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min
78 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safale us-05    
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 18 gr

1 min med O2 ved gjærtilsetning

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2014
Flasket: 15. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F