Brygger: Trond Hareide Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,010 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 41,8 Beregnet farge: 12,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 74,1% pale malt 14,8% cara pils 7,4% cara red 3,7% hvete [B]Humle og krydder[/B] 40g 15% warrior first wort 33g 12% nelson sauvin 10min, 5 min og 0 min totalt 100 g. 20g 10% simcoe 0 min 140g 12% citra dry hop i 21 dager [B]Andre ingredienser[/B] tilsatt gelatin på gjæringskar 5 dager før tapping på fat [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min 78 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safale us-05 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret på 18 gr 1 min med O2 ved gjærtilsetning [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2014 Flasket: 15. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F