Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5B Amerikansk brown ale) Ekstra ingredienser: Appesinskall og kanel OG: 1059 FG: 1014 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 49% Maris Otter Pale 5 EBC 28% Munich 25 EBC 10% Crystal 120 EBC 10% Amber 125 EBC 3% Flaked oats 4 EBC [B]Humle og krydder[/B] 2,3 gr/l Amarillo, 60 min 0,8 gr/l Amarillo, 5 min 0,5 gr/l Centennial, 5 min 3,5 gr/l appelsinskall,15 min kok 1 kanelstang/15 l, 15 min kok [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 1 liter starter Informasjon om gjæring: 20C i 14 dager [B]Kommentarer[/B] Appelsinskall og kanelstang [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. juli 2017 Flasket: 29. juli 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N