Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5B Amerikansk brown ale)
Ekstra ingredienser: Appesinskall og kanel
OG: 1059
FG: 1014
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
49% Maris Otter Pale 5 EBC
28% Munich 25 EBC
10% Crystal 120 EBC
10% Amber 125 EBC
3% Flaked oats 4 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
2,3 gr/l Amarillo, 60 min
0,8 gr/l Amarillo, 5 min
0,5 gr/l Centennial, 5 min
3,5 gr/l appelsinskall,15 min kok
1 kanelstang/15 l, 15 min kok

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
20C i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Appelsinskall og kanelstang

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. juli 2017
Flasket: 29. juli 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N