Brygger: Rolv Bergesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1,071 FG: 1,013 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 33,5 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 64,3% Pilsner Malt 16,1% Maris Otter 8% Aromatic Malt 8% Dark Munich 3,5% Vienna [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 10% FWH til 33,5 IBU 0,8g/l Hallertauer Mittelfrüh 15min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 80min, 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager S-23 Gjærmengde: 34.5 gram Informasjon om gjæring: Start gjæring 10 grader, økende til 13.5 i.l.a. 10 dager 2 døgn diacetylrast 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2015 Flasket: 18. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N