Brygger: Morten Brattbakk
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1052
FG: 1015
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 43,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 104 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter, Black Malt, Crystal Malt, Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
Target, Goldings, Liberty

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesking
60 min 67 grader
10 min 72 grader
10 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1187 Ringwood Ale
Gjærmengde: 2 pk Ringwood Ale
Informasjon om gjæring:
9 dager på 19 grader
Etter tapping 7 dager på 19 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2016
Flasket: 26. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N