Brygger: Morten Brattbakk Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1052 FG: 1015 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 104 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter, Black Malt, Crystal Malt, Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] Target, Goldings, Liberty [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesking 60 min 67 grader 10 min 72 grader 10 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1187 Ringwood Ale Gjærmengde: 2 pk Ringwood Ale Informasjon om gjæring: 9 dager på 19 grader Etter tapping 7 dager på 19 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2016 Flasket: 26. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N