Brygger: Geir Mathello de Lange
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1,037
FG: 1,014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg
Munchen/Pale ale

[B]Humle og krydder[/B]
175 g til sammen 
60 min - 20 min - 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
58 til 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safsrew S-33
Gjærmengde: pose
Informasjon om gjæring:
ca 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Bitterhet (IBU): ? 
Fått en homle, vet ikke Alpha Acids

Kun brukt den humlen

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. juli 2014
Flasket: 16. august 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N