Brygger: Geir Mathello de Lange Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1,037 FG: 1,014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg Munchen/Pale ale [B]Humle og krydder[/B] 175 g til sammen 60 min - 20 min - 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 58 til 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safsrew S-33 Gjærmengde: pose Informasjon om gjæring: ca 14 dager [B]Kommentarer[/B] Bitterhet (IBU): ? Fått en homle, vet ikke Alpha Acids Kun brukt den humlen [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. juli 2014 Flasket: 16. august 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N