Brygger: Ken Robin Ruud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1,085
FG: 1,016
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 9,5%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7.5kg Pilsner Malt
0,6kg Caramunich 100EBC
0,4kg Special B
0,3kg Candi Sugar, amber

[B]Humle og krydder[/B]
15g Magnum - 60min
30g Saaz - 15min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vann justert til Chimay-profil

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i en time
Mesket kjøleboks, så noe ble tappet av og varmet til meske temp ble 75. Deretter utskylling

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP500
Gjærmengde: 1 rør. 2liter starte
Informasjon om gjæring:
20grader 10dager
24grader 10dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. januar 2015
Flasket: 24. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N