Brygger: Ken Robin Ruud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,085 FG: 1,016 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7.5kg Pilsner Malt 0,6kg Caramunich 100EBC 0,4kg Special B 0,3kg Candi Sugar, amber [B]Humle og krydder[/B] 15g Magnum - 60min 30g Saaz - 15min [B]Andre ingredienser[/B] Vann justert til Chimay-profil [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i en time Mesket kjøleboks, så noe ble tappet av og varmet til meske temp ble 75. Deretter utskylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500 Gjærmengde: 1 rør. 2liter starte Informasjon om gjæring: 20grader 10dager 24grader 10dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. januar 2015 Flasket: 24. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N