Brygger: Frank Dåstøl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,050
FG: 1,010
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 39,0
Beregnet farge: 5,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt
pale malt
hvete malt

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
innmesk 52
63 grader 2 timer
78 grader utmesk 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 5L starter
Informasjon om gjæring:
8 grader 2 døgn
10 grader 10 dager
20 grader 3 døgn
gradvis ned til 4 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. mars 2017
Flasket: 10. april 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N