Brygger: Frank Dåstøl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,050 FG: 1,010 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 39,0 Beregnet farge: 5,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt pale malt hvete malt [B]Humle og krydder[/B] Magnum [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] innmesk 52 63 grader 2 timer 78 grader utmesk 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 5L starter Informasjon om gjæring: 8 grader 2 døgn 10 grader 10 dager 20 grader 3 døgn gradvis ned til 4 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. mars 2017 Flasket: 10. april 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N