Brygger: Espen Kalstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1070 FG: 1013 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 77,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4920 g Maris Otter 5,5 EBC 480 g Caramalt 30 EBC 300 g Munich 25 EBC 300 g Wheat Malt 4 EBC [B]Humle og krydder[/B] 24 g Mosaic 11,1%, 60 min 40 g Mosaic 11,1%, 15 min 40 g Mosaic 11,1%, 5 min 40 g Mosaic 11,1%, steep 30 min 40 g Mosaic 11,1%, post-steep 60 g Mosaic 11,1%, tørrhumle i 10 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 75 min 78 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 250 mrd. gjærceller Informasjon om gjæring: 18 grader, gradvis hevet til 21 grader etter stormgjæring. Coldcrash to siste dager før tapping. [B]Kommentarer[/B] Hopstand er beregnet å gi 17 IBU. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2014 Flasket: 25. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N