Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 27,3
Beregnet farge: 29,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7,00 kg Pilsner 
3,00 kg Vienna Malt 
1,00 kg Caramel Malt 
0,50 kg Melanoiden Malt 
0,20 kg Acid Malt 
0,20 kg Torrified Wheat

[B]Humle og krydder[/B]
60,00 g Perle - Boil 75,0 min 
50,00 g Hallertauer Mittelfrueh  - Boil 45,0 min  
50,00 g Tettnang - Boil 10,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1,00 Whirlfloc Tablet - Boil 10,0 min 
2,00 tsp Yeast Nutrient - Boil 10,0 mins

[B]Meskeinformasjon[/B]
Protein Rest  50,0 C 30 min 
Saccrification1  62,0 C 30 min 
Saccrification2  68,0 C 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP833
Gjærmengde: 2nd gen yeast. 
Informasjon om gjæring:
Ferment at 9C for 11 days,then increase temp to 16C for Diacetyl rest for 3 days.
Mature at 2C for 5 days and then prime and bottle

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2015
Flasket: 7. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N