Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 27,3 Beregnet farge: 29,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7,00 kg Pilsner 3,00 kg Vienna Malt 1,00 kg Caramel Malt 0,50 kg Melanoiden Malt 0,20 kg Acid Malt 0,20 kg Torrified Wheat [B]Humle og krydder[/B] 60,00 g Perle - Boil 75,0 min 50,00 g Hallertauer Mittelfrueh - Boil 45,0 min 50,00 g Tettnang - Boil 10,0 min [B]Andre ingredienser[/B] 1,00 Whirlfloc Tablet - Boil 10,0 min 2,00 tsp Yeast Nutrient - Boil 10,0 mins [B]Meskeinformasjon[/B] Protein Rest 50,0 C 30 min Saccrification1 62,0 C 30 min Saccrification2 68,0 C 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP833 Gjærmengde: 2nd gen yeast. Informasjon om gjæring: Ferment at 9C for 11 days,then increase temp to 16C for Diacetyl rest for 3 days. Mature at 2C for 5 days and then prime and bottle [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2015 Flasket: 7. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N