Brygger: Bård Røssevold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,058 FG: 1,012 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 25,2 Beregnet farge: 33,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale malt 6,3 kg Caramber/krystallmalt 350g Carabohem/krystallmalt 350g Sjokolade Brewfarm 60g [B]Humle og krydder[/B] Cascade 22g (60min) Nelson Sauvin 16g (10min) Nelson Sauvin 11g (0 min) Tørrhumling Nelson Sauvin 16g Cascade16g Centenial 16g [B]Andre ingredienser[/B] Kjærleik. [B]Meskeinformasjon[/B] BIAB. 70 min. 66 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WYeast London3 Gjærmengde: 1 kapsel Informasjon om gjæring: 1 kapsel i 1 liter gjærstartar. Gjæra på 22gradar i 14 dagar. [B]Kommentarer[/B] Medbryggarar: Alexander Aker og Ivar Steen [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2015 Flasket: 28. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N