Brygger: Bård Røssevold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,058
FG: 1,012
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 25,2
Beregnet farge: 33,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale malt 6,3 kg
Caramber/krystallmalt 350g
Carabohem/krystallmalt 350g
Sjokolade Brewfarm 60g

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade 22g (60min)
Nelson Sauvin 16g (10min)
Nelson Sauvin 11g (0 min)

Tørrhumling 
Nelson Sauvin 16g
Cascade16g
Centenial 16g

[B]Andre ingredienser[/B]
Kjærleik.

[B]Meskeinformasjon[/B]
BIAB. 
70 min. 66 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WYeast London3
Gjærmengde: 1 kapsel
Informasjon om gjæring:
1 kapsel i 1 liter gjærstartar. 

Gjæra på 22gradar i 14 dagar.

[B]Kommentarer[/B]
Medbryggarar: 

Alexander Aker og Ivar Steen

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2015
Flasket: 28. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N