Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1094 FG: 1024 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 62 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich malt Pilsner malt Cara munich II Dark crystal Carafa Spesial III [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 67 grader 10 min @ 77 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 1 pk 2x4l starter Informasjon om gjæring: 7 dager på 10 grader Økte 1 grad pr dag til 16 grader 16 grader i 7 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N