Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1094
FG: 1024
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 9,2%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 62 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich malt
Pilsner malt
Cara munich II
Dark crystal
Carafa Spesial III

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 67 grader
10 min @ 77 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 1 pk 2x4l starter
Informasjon om gjæring:
7 dager på 10 grader
Økte 1 grad pr dag til 16 grader
16 grader i 7 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N