Brygger: Mikael Slettedal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser: Agurk
OG: 1049
FG: 1009
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 79 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
51% Muntons Pale Malt
49% Tysk Hvete

[B]Humle og krydder[/B]
13g Magnum 60 min 2011

[B]Andre ingredienser[/B]
14 agurker uten skall og frø tilsatt i 10 dager.

[B]Meskeinformasjon[/B]
64,4 grader i 75 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 400
Gjærmengde: 3 rør
Informasjon om gjæring:
2 uker på 17 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2013
Flasket: 15. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F