Brygger: Mikael Slettedal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit) Ekstra ingredienser: Agurk OG: 1049 FG: 1009 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 79 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 51% Muntons Pale Malt 49% Tysk Hvete [B]Humle og krydder[/B] 13g Magnum 60 min 2011 [B]Andre ingredienser[/B] 14 agurker uten skall og frø tilsatt i 10 dager. [B]Meskeinformasjon[/B] 64,4 grader i 75 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 400 Gjærmengde: 3 rør Informasjon om gjæring: 2 uker på 17 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2013 Flasket: 15. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F