Brygger: John Nordgaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,106 FG: 1,027 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 13,0l Alkoholstyrke: 10,6% Beregnet IBU: 62,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Pale Malt 250 g Cara-Pils 250 g Crystal Malt 31 EBC 250 g Crystal Malt 120 EBC 150 g Special B 350 EBC 50 g Chocolate Malt 1175 EBC 2 kg Lys Tørr Maltekstrakt [B]Humle og krydder[/B] 50 g Target 10% 60 min 35 g EKG 5% 20 min 20 g Fuggles 4,5% 5 min 20 g EKG 5% 2 min 25 g Fuggles 4,5% DH 10 dg [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min ved 69°C 10 min ved 76°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500 Gjærmengde: 330 mrd celler Informasjon om gjæring: 21 dager ved 21°C Modnes 6 mnd ved 20°C Modnes 6 mnd ved 3°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2013 Flasket: 25. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N