Brygger: John Nordgaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,106
FG: 1,027
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 13,0l
Alkoholstyrke: 10,6%
Beregnet IBU: 62,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Pale Malt
250 g Cara-Pils
250 g Crystal Malt 31 EBC
250 g Crystal Malt 120 EBC
150 g Special B 350 EBC
50 g Chocolate Malt 1175 EBC
2 kg Lys Tørr Maltekstrakt

[B]Humle og krydder[/B]
50 g Target 10% 60 min
35 g EKG 5% 20 min
20 g Fuggles 4,5% 5 min
20 g EKG 5% 2 min
25 g Fuggles 4,5% DH 10 dg

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min ved 69°C
10 min ved 76°C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP500
Gjærmengde: 330 mrd celler
Informasjon om gjæring:
21 dager ved 21°C
Modnes 6 mnd ved 20°C
Modnes 6 mnd ved 3°C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2013
Flasket: 25. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N