Brygger: Benjamin E. Løndal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,055
FG: 1,011
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 8,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
93% Pilsner 2-row 
4.7% Caramel/Crystal 20L
2.3% Cara-Pils

[B]Humle og krydder[/B]
Northernbrewer 8.5% AA single hop:
30gram 60min
10gram 15
10gram 1min

90min kok

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
innmesk 50 grader
75min 66 grader
5min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3726
Gjærmengde: 2x smackpack
Informasjon om gjæring:
Startet gjæring på 18 grader og steg til 21. 
Gjær tilsatt rett fra 2x smackpacks fra Wyeast

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. november 2014
Flasket: 22. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N