Brygger: Benjamin E. Løndal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,055 FG: 1,011 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 8,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 93% Pilsner 2-row 4.7% Caramel/Crystal 20L 2.3% Cara-Pils [B]Humle og krydder[/B] Northernbrewer 8.5% AA single hop: 30gram 60min 10gram 15 10gram 1min 90min kok [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] innmesk 50 grader 75min 66 grader 5min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3726 Gjærmengde: 2x smackpack Informasjon om gjæring: Startet gjæring på 18 grader og steg til 21. Gjær tilsatt rett fra 2x smackpacks fra Wyeast [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. november 2014 Flasket: 22. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N