Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 96
FG: 22
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 9,7%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5kg Marris otter

[B]Humle og krydder[/B]
35g Challenger

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64-63 grader 2h

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP006
Gjærmengde: 0,5L starter
Informasjon om gjæring:
22grader ca 5uker.
Flasklagret 2år på 4grader.

[B]Kommentarer[/B]
Meget usikker IBU. siste timen på koket var det 101 grader. Fortynnet med kokende vann etterpå til riktig OG.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mai 2014
Flasket: 1. juni 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N