Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 96 FG: 22 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 9,7% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg Marris otter [B]Humle og krydder[/B] 35g Challenger [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64-63 grader 2h [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP006 Gjærmengde: 0,5L starter Informasjon om gjæring: 22grader ca 5uker. Flasklagret 2år på 4grader. [B]Kommentarer[/B] Meget usikker IBU. siste timen på koket var det 101 grader. Fortynnet med kokende vann etterpå til riktig OG. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mai 2014 Flasket: 1. juni 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N