Brygger: Glenn Roger Lie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1,053 FG: 1,009 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 17,5l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 35,1 Beregnet farge: 65,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 70.3% Pale Ale Malt 19.8% Flaket bygg 9.9% Black barley (kvernet i mandelkvern) [B]Humle og krydder[/B] 57 g East Kent Golding @ 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett whirlfloc 1 teskje 5.2 pH stabilizer [B]Meskeinformasjon[/B] 49 grader C i 15 min 64 grader C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP004 Gjærmengde: 1xWLP004(1L starter) Informasjon om gjæring: 18 grader C i 10 dager [B]Kommentarer[/B] Oppskriften er basert på Jamil Zainasheff sin "Cerveza de malto seca" fra "Brewing Classic Styles" [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2014 Flasket: 10. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F