Brygger: Kjetil Ølberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1046
FG: 1011
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5100 gram Castle pale malt
200 gram Castle krystallmalt

[B]Humle og krydder[/B]
53 gram East Kent Goldings 4% i 60 min
15 gram East Kent Goldings 4% i 15 min
15 gram East Kent Goldings 4% i 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket i 13 liter vann ved 65 grader i 60 min.
Siling i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1335
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 18 grader i 9 dager
Ettergjæret på fat i 18 grader i 7 dager
Lagret på fat ved 0-4 grader i ca 6 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. desember 2012
Flasket: 24. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N