Brygger: Kjetil Ølberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1046 FG: 1011 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5100 gram Castle pale malt 200 gram Castle krystallmalt [B]Humle og krydder[/B] 53 gram East Kent Goldings 4% i 60 min 15 gram East Kent Goldings 4% i 15 min 15 gram East Kent Goldings 4% i 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket i 13 liter vann ved 65 grader i 60 min. Siling i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1335 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: Gjæret i 18 grader i 9 dager Ettergjæret på fat i 18 grader i 7 dager Lagret på fat ved 0-4 grader i ca 6 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2012 Flasket: 24. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N