Brygger: Petter Buhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1100 FG: 1032 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,5l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 53,0 Beregnet farge: 97 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3600g Maris Otter Pale Malt 450g Munich Malt 25 EBC 700g Crystal Malt 120 EBC 400g Melanoidin Malt 70 EBC 280g Chocolate Malt 1250 EBC 280g Black Malt 1400 EBC 3000g Lys DME [B]Humle og krydder[/B] Cascade, 7% AA, 40g, 60 min Northern Brewer, 10,5% AA, 30g, 15 min Northern Brewer, 6% AA, 10g, 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Brew in a Bag: 20 liter vann, 60 min på 67C. Skylte med 7 liter vann 75C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 2 pk, (2 l starter) Informasjon om gjæring: 13 dager, 20C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. april 2015 Flasket: 29. april 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N