Brygger: Olaf Skåret Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1072 FG: 1025 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3800 g Hvetemalt 1400 g Munich 1400 g Pilsner malt 300 g Melanoidin malt 325 g Crystal malt 275 EBC 75 g Weyermann Carafa special III [B]Humle og krydder[/B] 53 g Hallertauer Mittelfruh pellets 5% i 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 c i 60 min Mashout 78 c i 5 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White labs WLP380 Hefeweizen IV Gjærmengde: 1 rør i 2,7 l starter. Informasjon om gjæring: 17 grader i 3 uker. 3 uker ved 20 grader i sekunderkar. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. januar 2013 Flasket: 19. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N