Brygger: Olaf Skåret
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1072
FG: 1025
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3800 g Hvetemalt
1400 g Munich
1400 g Pilsner malt
300 g Melanoidin malt
325 g Crystal malt 275 EBC
75 g Weyermann Carafa special III

[B]Humle og krydder[/B]
53 g Hallertauer Mittelfruh pellets 5% i 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 c i 60 min
Mashout 78 c i 5 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White labs WLP380 Hefeweizen IV
Gjærmengde: 1 rør i 2,7 l starter.
Informasjon om gjæring:
17 grader i 3 uker.
3 uker ved 20 grader i sekunderkar.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. januar 2013
Flasket: 19. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N