Brygger: Tor Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 80 FG: 22 Mengde vørter: 120,0l Mengde ferdig øl: 100,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Cane Sugar (light) 1 EBC 1900 g Munich Malt 20 EBC 13 EBC 33000 g Special B 230 EBC 300 EBC 1000 g Roasted Barley 1100 EBC 600 g Crystal Malt 135 150 EBC 2200 g Biscuit Malt 50 EBC 50 EBC 1000 g [B]Humle og krydder[/B] Target 9% alpha 150 g 90 minutes Saaz 2.8% alpha 100 g 15 minutes Saaz 2.8% alpha 100 g 1 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Enstegsmesking 67.5 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Yeast: 2042 Danish L Gjærmengde: 1 liter slurry Informasjon om gjæring: 30 dager ved 9 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mai 2014 Flasket: 16. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N