Brygger: Tor Andreassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 80
FG: 22
Mengde vørter: 120,0l
Mengde ferdig øl: 100,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Cane Sugar (light)	 	1	EBC	 	1900	g
Munich Malt 20 EBC	 	13	EBC	 	33000	g
Special B 230 EBC	 	300	EBC	 	1000	g
Roasted Barley	 	1100	EBC	 	600	g
Crystal Malt 135	 	150	EBC	 	2200	g
Biscuit Malt 50 EBC	 	50	EBC	 	1000	g

[B]Humle og krydder[/B]
Target	9%	alpha	 	150	g	 	90	minutes
Saaz	2.8%	alpha	 	100	g	 	15	minutes
Saaz	2.8%	alpha	 	100	g	 	1	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Enstegsmesking 67.5 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Yeast: 2042 Danish L
Gjærmengde: 1 liter slurry
Informasjon om gjæring:
30 dager ved 9 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mai 2014
Flasket: 16. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N