Brygger: Arnljot Kristianen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 79 FG: 17 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 kg pilsner malt 3 kg vienna malt 3 kg hvete malt 2 kg biscuit malt 2 kg caramel malt 2 kg munchen malt 1,5 kg melanoiden malt [B]Humle og krydder[/B] 100g styrian goldings 200g Saaz [B]Andre ingredienser[/B] 100g tørket tang [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 60 min. 76 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 3463 Forbidden fruit Gjærmengde: 3 rør i gjærstarter Informasjon om gjæring: 22-25 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. november 2013 Flasket: 14. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N