Brygger: Arnljot Kristianen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 79
FG: 17
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 24 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8 kg pilsner malt
3 kg vienna malt
3 kg hvete malt
2 kg biscuit malt
2 kg caramel malt
2 kg munchen malt
1,5 kg melanoiden malt

[B]Humle og krydder[/B]
100g styrian goldings
200g Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]
100g tørket tang

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 60 min.
76 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 3463 Forbidden fruit
Gjærmengde: 3 rør i gjærstarter
Informasjon om gjæring:
22-25 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. november 2013
Flasket: 14. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N