Brygger: Odin Lein Strand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8C Oatmeal stout) Ekstra ingredienser: Kanel, espresso og vaniljesukker OG: 1072 FG: 1022 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 89 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg pale malt 1,5kg havremalt 0,6kg brown malt 0,4kg pale chocolate 0,2kg black malt 0,2kg chocolate malt 0,5kg mørkt sukker 0,39kg laktosesukker [B]Humle og krydder[/B] 6ml co2-humleekstrakt Kanel Vaniljesukker [B]Andre ingredienser[/B] Espresso [B]Meskeinformasjon[/B] 69c i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp013 Gjærmengde: 378 milliarder Informasjon om gjæring: Gjæret på 18c. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. september 2017 Flasket: 29. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F