Brygger: Odin Lein Strand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8C Oatmeal stout)
Ekstra ingredienser: Kanel, espresso og vaniljesukker
OG: 1072
FG: 1022
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 89 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5kg pale malt 
1,5kg havremalt
0,6kg brown malt
0,4kg pale chocolate 
0,2kg black malt 
0,2kg chocolate malt
0,5kg mørkt sukker
0,39kg laktosesukker

[B]Humle og krydder[/B]
6ml co2-humleekstrakt 
Kanel 
Vaniljesukker

[B]Andre ingredienser[/B]
Espresso

[B]Meskeinformasjon[/B]
69c i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp013
Gjærmengde: 378 milliarder
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 18c.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. september 2017
Flasket: 29. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F