Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1080 FG: 1018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 34,2 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale,Dark Crystal Malt,Amber, Chocolate. [B]Humle og krydder[/B] Perle, Chinook,Simcoe, Amarillo, Nelson Sauvin, Ahtanum [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 Min 67ºC. 10 Min 78ºC. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Abbaye Gjærmengde: 2Pk Informasjon om gjæring: 3 dager 20ºC. 14 dager 25ºC. 14 dager 20ºC. age dager 5ºC. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. september 2015 Flasket: 8. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N