Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1080
FG: 1018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 34,2
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Ale,Dark Crystal Malt,Amber, Chocolate.

[B]Humle og krydder[/B]
Perle, Chinook,Simcoe, Amarillo, Nelson Sauvin, Ahtanum

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 Min 67ºC.
10 Min 78ºC.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Abbaye
Gjærmengde: 2Pk
Informasjon om gjæring:
3 dager 20ºC.
14 dager 25ºC.
14 dager 20ºC.
age dager 5ºC.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. september 2015
Flasket: 8. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N