Brygger: Erik Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1060 FG: 1015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 78,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 7 EBC 4500 g Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 250 g Munich Malt 20 EBC 20 EBC 250 g Wheat Malt 3 EBC 500 g Kandis (light) 0 EBC 250 g [B]Humle og krydder[/B] Hops Magnum 14% alpha 30 g 60 minutes Galaxy 14.5% alpha 20 g 15 minutes Mosaic 12% alpha 20 g 15 minutes Galaxy 14.5% alpha 30 g 5 minutes Mosaic 12% alpha 30 g 5 minutes Mosaic 12%. alpha 20 g. 0 Minutes Galaxy. 14.5%. Alpha 0. Minutes Galaxy 14.5%. Alpha 30g. Dry Mosaic. 12% Alpha 30g. Dry [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c 70min 78c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: APA slurry. Informasjon om gjæring: 19c 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F