Brygger: Erik Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY
Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1060
FG: 1015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 78,0
Beregnet farge: 16 EBC
[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 4500 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 250 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 250 g
Wheat Malt 3 EBC 500 g
Kandis (light) 0 EBC 250 g
[B]Humle og krydder[/B]
Hops
Magnum 14% alpha 30 g 60 minutes
Galaxy 14.5% alpha 20 g 15 minutes
Mosaic 12% alpha 20 g 15 minutes
Galaxy 14.5% alpha 30 g 5 minutes
Mosaic 12% alpha 30 g 5 minutes
Mosaic 12%. alpha
20 g. 0 Minutes
Galaxy. 14.5%. Alpha
0. Minutes
Galaxy 14.5%. Alpha
30g. Dry
Mosaic. 12% Alpha
30g. Dry
[B]Andre ingredienser[/B]
[B]Meskeinformasjon[/B]
67c 70min
78c 10min
[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: APA slurry.
Informasjon om gjæring:
19c 14 dager
[B]Kommentarer[/B]
[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F