Brygger: Erik Pedersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1060
FG: 1015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 78,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 EBC	 	7	EBC	 	4500	g
Cara Crystal 120 EBC	 	120	EBC	 	250	g
Munich Malt 20 EBC	 	20	EBC	 	250	g
Wheat Malt	 	3	EBC	 	500	g
Kandis (light)	 	0	EBC	 	250	g

[B]Humle og krydder[/B]
Hops
Magnum	 14%	alpha	 	30	g	 	60	minutes
Galaxy	 14.5%	alpha	 	20	g	 	15	minutes
Mosaic	 12%	alpha	 	20	g	 	15	minutes
Galaxy	 14.5%	alpha	 	30	g	 	5	minutes
Mosaic	 12%	alpha	 	30	g	 	5	minutes
Mosaic      12%.      alpha
20    g.             0     Minutes
Galaxy.       14.5%.  Alpha
                        0.    Minutes
Galaxy        14.5%.  Alpha
30g.                       Dry 
Mosaic.       12%     Alpha
30g.                       Dry

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c 70min
78c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: APA slurry. 
Informasjon om gjæring:
19c 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F