Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1051 FG: 1017 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 65 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gram Maris Otter 900 gram Freekeh 320 gram Chocolate malt 300 gram Dark Crystal malt 150 gram Black malt [B]Humle og krydder[/B] 35 gram Northern Brewer 10,4% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1t@ 67 grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP090 Gjærmengde: 230 bill celler Informasjon om gjæring: Gjæret 14 dager ved 20 grader [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til volco2: 2.1 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. februar 2013 Flasket: 7. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N