Brygger: Marius Høye Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1051
FG: 1017
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 65 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gram Maris Otter
900 gram Freekeh
320 gram Chocolate malt
300 gram Dark Crystal malt
150 gram Black malt

[B]Humle og krydder[/B]
35 gram Northern Brewer 10,4%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1t@ 67 grC

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP090
Gjærmengde: 230 bill celler
Informasjon om gjæring:
Gjæret 14 dager ved 20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Naturlig karbonert til volco2: 2.1

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. februar 2013
Flasket: 7. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N