Brygger: Arne Jervell Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1,050 FG: 1,014 Mengde vørter: 28,7l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 89,7% Pilsnermalt Heidelberg (BestMalz) 7,6% Vienna Malt (BestMalz) 2,7% Melanoidin Malt (BestMalz) Totalt 5900 gram [B]Humle og krydder[/B] 38 g Magnum 11.9% @ 30 min 50 g Saaz 2.9% @ 20 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 tab. Whirlfloc 1 tab Servomyces gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 66°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 2 pk i 1,7 L starter Informasjon om gjæring: Sett gjær ved 9°C Hold 10°C til 50% utgjæret Øk til 18°C over 2 døgn Hold 18°C til ferdig, ca 7 dager Senk til 2°C over 4 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2017 Flasket: 12. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F