Brygger: Bernt Sandsmark Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1098 FG: 1022 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 10,1% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 kg pale malt 800g munich II 300g black patent 300g brown malt 300g crystal 120 300g pale chocolat 300g havregryn 300g specialB 300g roasted barley [B]Humle og krydder[/B] 60g warrior 60 min 100g willamette 30 min 100g willamette 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 500g muscovadosukker [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 66 min, mash out 76 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: 2 liter starter Informasjon om gjæring: 18-20 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. oktober 2015 Flasket: 18. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F