Brygger: Bernt Sandsmark
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1098
FG: 1022
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 10,1%
Beregnet IBU: 100,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8 kg pale malt
800g munich II
300g black patent
300g brown malt
300g crystal 120
300g pale chocolat
300g havregryn
300g specialB
300g roasted barley

[B]Humle og krydder[/B]
60g warrior 60 min
100g willamette 30 min
100g willamette 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
500g muscovadosukker

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 66 min, mash out 76 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp001
Gjærmengde: 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
18-20

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. oktober 2015
Flasket: 18. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F