Brygger: Svein Arild Skjæveland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 8D Porter)
Ekstra ingredienser: Einerbær, pepper, chili, solbærsirup, kaffe
OG: 1,060
FG: 1,015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 82 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pale, chocolate, black, røyk og biscuit malt

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
ca 65 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
19-21 grader i to uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N