Brygger: Svein Arild Skjæveland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 8D Porter) Ekstra ingredienser: Einerbær, pepper, chili, solbærsirup, kaffe OG: 1,060 FG: 1,015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 82 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pale, chocolate, black, røyk og biscuit malt [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] ca 65 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 19-21 grader i to uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N