Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1076
FG: 1010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,75l
Alkoholstyrke: 8,7%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 57 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3230 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
2790 gr. Maris Otter , EBC 5,5
1280 gr. Muscovado sugar, EBC 550

[B]Humle og krydder[/B]
15 gr. Columbus pellets, IBU 12,9 tid 01:00
15 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7 tid 00:15

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader, 60 min
78 grader, 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 500 Abbey Ale ye
Gjærmengde: 146 ml. Slurry
Informasjon om gjæring:
65 grader, 60 min
78 grader, 10 min

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. februar 2017
Flasket: 3. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F