Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7B Dunkelweizen
OG: 1055
FG: 1014
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2419g Wheat
1935g Pilsner
484g Munich
200g Cara Munich II
200g Carafa Special I

[B]Humle og krydder[/B]
8g Magnum 13,8% @ 60 min
11g Saaz 3,4% @ 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader i 20 min
66 grader i 45 min
77 grader i 10 min

Dobbel dekoksjon.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 210 mrd celler
Informasjon om gjæring:
17 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. september 2017
Flasket: 23. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N