Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7B Dunkelweizen OG: 1055 FG: 1014 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2419g Wheat 1935g Pilsner 484g Munich 200g Cara Munich II 200g Carafa Special I [B]Humle og krydder[/B] 8g Magnum 13,8% @ 60 min 11g Saaz 3,4% @ 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader i 20 min 66 grader i 45 min 77 grader i 10 min Dobbel dekoksjon. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 210 mrd celler Informasjon om gjæring: 17 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. september 2017 Flasket: 23. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N