Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1050
FG: 1011
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
48% Wheat Malt 4 EBC
25% MO Pale Malt 5 EBC
15% Pilsner Malt 3 EBC
5% Crystal Malt 120 EBC
4% Cara Pils 30 EBC
2% Amber Malt 125 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
0,8 gr/l Challenger - 60 min
1,8 gr/l Target - 30 min
1,2 gr/l Saaz - 1 min 

0,9 gr/l sitronskall i biter - 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts Irish Moss - 15 mins kok

8gr sukker pr liter til karbonering oppløst i 10 ml vann pr liter, gir ca. 5,4% etter karbonering

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesketemp 68 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 565
Gjærmengde: 1 rør - 1 l starter
Informasjon om gjæring:
18 grader i 8 dager
23 grader i 6 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2014
Flasket: 22. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N