Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1050 FG: 1011 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 48% Wheat Malt 4 EBC 25% MO Pale Malt 5 EBC 15% Pilsner Malt 3 EBC 5% Crystal Malt 120 EBC 4% Cara Pils 30 EBC 2% Amber Malt 125 EBC [B]Humle og krydder[/B] 0,8 gr/l Challenger - 60 min 1,8 gr/l Target - 30 min 1,2 gr/l Saaz - 1 min 0,9 gr/l sitronskall i biter - 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts Irish Moss - 15 mins kok 8gr sukker pr liter til karbonering oppløst i 10 ml vann pr liter, gir ca. 5,4% etter karbonering [B]Meskeinformasjon[/B] Mesketemp 68 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 565 Gjærmengde: 1 rør - 1 l starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 8 dager 23 grader i 6 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2014 Flasket: 22. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N