Brygger: Halvor Willadssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,078
FG: 1,012
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 7,0l
Alkoholstyrke: 8,7%
Beregnet IBU: 196,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,7 kg Maris Otter
0,2 kg Caramalt 30 EBC
0,2 kg Carapils
0,15 kg Bordsukker

[B]Humle og krydder[/B]
55 g Motueka 90 min FWH
10 g Motueka 45 min
15 g Nelson Sauvin 30 min
10 g Pacific gem 0 min
35 g Nelson Sauvin 0 min
15 g Motueka 11 d tørrhumle
15 g Nelson 11 d tørrhumle
15 g Pacific gem 11 d tørrhumle
5 g Motueka 5 d tørrhumle
5 g Nelson 5 d tørrhumle
5 g Pacific gem 5 d tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]
2 g Irish moss 10 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 67c
15 min 75c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 1,5 l starter
Informasjon om gjæring:
11 dager på 15 c
4 dager på 20 c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. februar 2014
Flasket: 15. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N