Brygger: Halvor Willadssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,078 FG: 1,012 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 7,0l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 196,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,7 kg Maris Otter 0,2 kg Caramalt 30 EBC 0,2 kg Carapils 0,15 kg Bordsukker [B]Humle og krydder[/B] 55 g Motueka 90 min FWH 10 g Motueka 45 min 15 g Nelson Sauvin 30 min 10 g Pacific gem 0 min 35 g Nelson Sauvin 0 min 15 g Motueka 11 d tørrhumle 15 g Nelson 11 d tørrhumle 15 g Pacific gem 11 d tørrhumle 5 g Motueka 5 d tørrhumle 5 g Nelson 5 d tørrhumle 5 g Pacific gem 5 d tørrhumle [B]Andre ingredienser[/B] 2 g Irish moss 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 67c 15 min 75c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1,5 l starter Informasjon om gjæring: 11 dager på 15 c 4 dager på 20 c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. februar 2014 Flasket: 15. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N