Brygger: Tom Young
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1052
FG: 1014
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 56 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000 gr	British Maris Otter Pale Malt
4000 gr	Munich Wiermann
2000 gr	British Crystal Malt
500 gr	German Rauch Smoked Malt
500 gr	British Chocolate Malt
200 gr	British Black Patent Malt

[B]Humle og krydder[/B]
25 gr	Fuggle 5% Pellets @ 90 minutes 
25 gr	Bramling Cross 6% Pellets @ 60 minutes 
75 gr	Fuggle 5% Pellets @ 5 minutes 
75 gr	Bramling Cross6% Pellets @ 5 minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 80 min. 72 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLI007
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 18 grader i 16 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. desember 2012
Flasket: 30. desember 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N