Brygger: Tom Young Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1052 FG: 1014 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 56 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000 gr British Maris Otter Pale Malt 4000 gr Munich Wiermann 2000 gr British Crystal Malt 500 gr German Rauch Smoked Malt 500 gr British Chocolate Malt 200 gr British Black Patent Malt [B]Humle og krydder[/B] 25 gr Fuggle 5% Pellets @ 90 minutes 25 gr Bramling Cross 6% Pellets @ 60 minutes 75 gr Fuggle 5% Pellets @ 5 minutes 75 gr Bramling Cross6% Pellets @ 5 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 80 min. 72 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLI007 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Gjæret på 18 grader i 16 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. desember 2012 Flasket: 30. desember 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N