Brygger: Rune Garberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5C Engelsk dark mild
OG: 1035
FG: 1014
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 3,0%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3000,00 g Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 75,6 %
540,00 g Caramel/Crystal Malt - 10L (19,7 EBC) Grain 2 13,6 %
240,00 g Amber Malt (43,3 EBC) Grain 3 6,0 %
90,00 g Chocolate Malt (886,5 EBC) Grain 4 2,3 %
60,00 g Black Barley (Stout) (985,0 EBC) Grain 5 1,5 %
38,00 g Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 6 1,0 %

[B]Humle og krydder[/B]
16,00 g Goldings, East Kent [5,70 %] - Boil 60,0 min Hop 7 11,0 IBUs
10,00 g Goldings, East Kent [6,40 %] - Boil 60,0 min Hop 8 7,7 IBUs

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking i kjøleboks
Ett-stegs mesking på 68 grader i 1 time.
2,5 l vann pr. kg malt
Skylling med 25 liter, 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs #WLP002
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
14 dager på 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. september 2015
Flasket: 3. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N