Brygger: Rune Garberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 1035 FG: 1014 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 3,0% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000,00 g Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 1 75,6 % 540,00 g Caramel/Crystal Malt - 10L (19,7 EBC) Grain 2 13,6 % 240,00 g Amber Malt (43,3 EBC) Grain 3 6,0 % 90,00 g Chocolate Malt (886,5 EBC) Grain 4 2,3 % 60,00 g Black Barley (Stout) (985,0 EBC) Grain 5 1,5 % 38,00 g Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 6 1,0 % [B]Humle og krydder[/B] 16,00 g Goldings, East Kent [5,70 %] - Boil 60,0 min Hop 7 11,0 IBUs 10,00 g Goldings, East Kent [6,40 %] - Boil 60,0 min Hop 8 7,7 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking i kjøleboks Ett-stegs mesking på 68 grader i 1 time. 2,5 l vann pr. kg malt Skylling med 25 liter, 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs #WLP002 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 14 dager på 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. september 2015 Flasket: 3. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N