Brygger: Anders Tautra, Kim H. Paus Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1067 FG: 1016 Mengde vørter: 45,8l Mengde ferdig øl: 32,5l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 59,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt (5 EBC) Caramalt Crystal malt (135 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 46 g Chinook (60 min) 46 g Centennial (60 min) 77 g Cascade (15 min) 77 g Cascade (1 min) 55 g Cascade (tørrhumling) 35 g Citra (tørrhumling) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 4 poser Informasjon om gjæring: 20 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. oktober 2014 Flasket: 3. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N