Brygger: Anders Tautra, Kim H. Paus
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1067
FG: 1016
Mengde vørter: 45,8l
Mengde ferdig øl: 32,5l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 59,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt (5 EBC)	
Caramalt	
Crystal malt (135 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
46 g Chinook (60 min)
46 g Centennial (60 min)
77 g Cascade (15 min)
77 g Cascade (1 min)
55 g Cascade (tørrhumling)
35 g Citra (tørrhumling)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 4 poser
Informasjon om gjæring:
20 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. oktober 2014
Flasket: 3. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N