Brygger: Roar Sandodden
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1066
FG: 1017
Mengde vørter: 90,0l
Mengde ferdig øl: 85,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 11,0
Beregnet farge: 64 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 5500g
Crystal malt  4000g
Stjørdalsmalt 15000g
Kandissukker 1000g
Farin 2000g
Demerara sukker 400g

[B]Humle og krydder[/B]
Target 11% 30g i 90 min
Saaz 3,4% 50g i 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
2 teskjeer irish moss 10 min før kokeslutt
2 teskjeer gjærnæring 10 min før kokeslutt

[B]Meskeinformasjon[/B]
69 grader C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 2 liter starter på 3 pakker
Informasjon om gjæring:
16 dager på 19 grader C

[B]Kommentarer[/B]
Stjørdalsmaltet er hjemmemaltet med toradssorten Mitja

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. november 2012
Flasket: 27. november 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N