Brygger: Roar Sandodden Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1066 FG: 1017 Mengde vørter: 90,0l Mengde ferdig øl: 85,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 64 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 5500g Crystal malt 4000g Stjørdalsmalt 15000g Kandissukker 1000g Farin 2000g Demerara sukker 400g [B]Humle og krydder[/B] Target 11% 30g i 90 min Saaz 3,4% 50g i 1 min [B]Andre ingredienser[/B] 2 teskjeer irish moss 10 min før kokeslutt 2 teskjeer gjærnæring 10 min før kokeslutt [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 2 liter starter på 3 pakker Informasjon om gjæring: 16 dager på 19 grader C [B]Kommentarer[/B] Stjørdalsmaltet er hjemmemaltet med toradssorten Mitja [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. november 2012 Flasket: 27. november 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N