Brygger: Fredrik A. Martinsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 70
FG: 17
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 54,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 EBC 4900 g
Rye Malt 6 EBC 1000 g
Wheat Malt 3 EBC 100 g
Crystal Malt 135 300 g
Special B EBC 230 g

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial 10.9% 20 g 45 minutes
Centennial 10.9% 20 g 10 minutes
Centennial 10.9% + Southern cross 15%  20g av hver 5 min og 1 min 
Dry (7 dager): 20g centennial 10% + 20g southern cross15 % + 250 g cascade 7%

[B]Andre ingredienser[/B]
Gips: 10 g

Kalk: 2.5g

Baking soda: 2.5g 

6 g klar urt 10 min før avsluttet koking

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 66 C
15 min 78 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Conan
Gjærmengde: 4 l starter. Ett rør
Informasjon om gjæring:
2 uker ved 19 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N