Brygger: Fredrik A. Martinsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 70 FG: 17 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 54,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 4900 g Rye Malt 6 EBC 1000 g Wheat Malt 3 EBC 100 g Crystal Malt 135 300 g Special B EBC 230 g [B]Humle og krydder[/B] Centennial 10.9% 20 g 45 minutes Centennial 10.9% 20 g 10 minutes Centennial 10.9% + Southern cross 15% 20g av hver 5 min og 1 min Dry (7 dager): 20g centennial 10% + 20g southern cross15 % + 250 g cascade 7% [B]Andre ingredienser[/B] Gips: 10 g Kalk: 2.5g Baking soda: 2.5g 6 g klar urt 10 min før avsluttet koking [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 66 C 15 min 78 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Conan Gjærmengde: 4 l starter. Ett rør Informasjon om gjæring: 2 uker ved 19 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N