Brygger: Pål Mikalsen Rolfsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1078 FG: 1013 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 160,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 6200 g Cara Amber 60 EBC 50 EBC 200 g Crystal Malt 120 EBC 150 g Wheat Malt 3 EBC 200 g Sukker (farin) 1 EBC 150 g Melanoidin Malt 40 EBC 100 g Dry Light Extract 8 EBC 280 g [B]Humle og krydder[/B] Galena 13% alpha 100 g 60 minutes Motueka 7.1% alpha 40 g 15 minutes Galaxy 12.2% alpha 80 g 10 minutes Galaxy 12.2% alpha 60 g 1 minutes Motueka 7.1% alpha 30 g 1 minutes Tettnang 3.8% 10 g 1 minutes Tørrhumle 1 (10 dager): 30 g motueka 37 g galaxy tørrhumle 2 (2 dager) : 23 g Galaxy [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 090 San Diego Super Yeast Gjærmengde: 4 rør i 1 liter starter Informasjon om gjæring: 18.5-20 grader [B]Kommentarer[/B] Bjarke Knizek Vang er også medbrygger. Navnet på bryggeriet er Monkey Brew. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. februar 2013 Flasket: 6. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N