Brygger: Pål Mikalsen Rolfsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1078
FG: 1013
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 160,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt	 	5	EBC	 	6200	g
Cara Amber 60 EBC	 	50	EBC	 	200	g
Crystal Malt 	                120	EBC	 	150	g
Wheat Malt	 	           3	EBC	 	200	g
Sukker (farin)	 	           1	EBC	 	150	g
Melanoidin Malt	 	          40	EBC	 	100	g
Dry Light Extract	 	    8	EBC	 	280	g

[B]Humle og krydder[/B]
Galena	 13%	alpha	 	100	g	 	60	minutes
Motueka	 7.1%	alpha	 	40	g	 	15	minutes
Galaxy	 12.2%	alpha	 	80	g	 	10	minutes
Galaxy	 12.2%	alpha	 	60	g	 	1	minutes
Motueka	 7.1%	alpha	 	30	g	 	1	minutes
Tettnang     3.8%                       10    g               1      minutes

Tørrhumle 1 (10 dager): 30 g motueka 37 g galaxy

tørrhumle 2 (2 dager) : 23 g Galaxy

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 090 San Diego Super Yeast
Gjærmengde: 4 rør i 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
18.5-20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Bjarke Knizek Vang er også medbrygger.

Navnet på bryggeriet er Monkey Brew.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. februar 2013
Flasket: 6. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N