Brygger: Hans Kristian Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 120,0l Mengde ferdig øl: 100,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 26,4 Beregnet farge: 17,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.80 kg Vienna Malt (6.9 EBC) Grain 1 43.0 % 6.84 kg Pilsner (2 Row) Ger (3.9 EBC) Grain 2 30.0 % 5.93 kg Munich Malt (17.7 EBC) Grain 3 26.0 % 0.23 kg Carafa II (811.6 EBC) Grain 4 1.0 % [B]Humle og krydder[/B] 270.00 g Hallertauer [4.00 %] - Boil 60.0 min Hop 5 24.5 IBUs 60.00 g Hallertauer [4.00 %] - Boil 10.0 min Hop 8 2.0 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] 2.50 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15.0 mins) Fining 6 - 1.00 Items Yeast Nutrient (Boil 15.0 mins) Other 7 - 140 Liter i HLT. 14g Cas04 i HLT. 28g CACL2 i HLT Fyller 29 liter vann i HLT. 2.9g CaS04 i HLT 5.8g Cas04 i HLT [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes 67 grader i 60 min Mash out 76 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wy 2308 munich lager Gjærmengde: Slurry, steppet Informasjon om gjæring: Kjøler til 7 grader. pitcher. Lar stige til 10 grader iløa 36-48 timer. Gjæres på 10 grader i 17 dager. Diacetylrest på 16 grader i 48 timer. Cold crash. [B]Kommentarer[/B] PH 5.2 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2016 Flasket: 24. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F