Brygger: Kenneth Stenberg-Halmer
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 5,25%
Beregnet IBU: 13,5
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,5 kg hvetemalt
5,5 kg Pilsner malt

[B]Humle og krydder[/B]
50 gram Heersbrucker

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts Irish moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
50 °C › Start mashing,
52 °C › 0 min
63 °C › 15 min
73 °C › 35 min
78 °C › 15 min
Boiling › 80mi

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SAFBREW WB-06 
Gjærmengde: 23 gram
Informasjon om gjæring:
9 dager 22 grader
modning på cornelius fat 8 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. februar 2016
Flasket: 13. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F