Brygger: Kenneth Stenberg-Halmer Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 5,25% Beregnet IBU: 13,5 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,5 kg hvetemalt 5,5 kg Pilsner malt [B]Humle og krydder[/B] 50 gram Heersbrucker [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts Irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] 50 °C Start mashing, 52 °C 0 min 63 °C 15 min 73 °C 35 min 78 °C 15 min Boiling 80mi [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SAFBREW WB-06 Gjærmengde: 23 gram Informasjon om gjæring: 9 dager 22 grader modning på cornelius fat 8 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. februar 2016 Flasket: 13. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F