Brygger: Jacob Opheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1073
FG: 1014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 55,0
Beregnet farge: 138 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Palemalt
Crystal
Munich
Chocolate
Black malt
Spraymalt

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook 
Northern brewer 
Cacao nibs
Carolina Reaper

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
65-66 grader i 100 min
72 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Tørrgjær
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
Whitelabs London Ale Yeast WLP 013

[B]Kommentarer[/B]
Mørkt øl, med innslag av sjokolade og chili.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2019
Flasket: 14. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N