Brygger: Jacob Opheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1073 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 55,0 Beregnet farge: 138 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Palemalt Crystal Munich Chocolate Black malt Spraymalt [B]Humle og krydder[/B] Chinook Northern brewer Cacao nibs Carolina Reaper [B]Andre ingredienser[/B] Whirlloc [B]Meskeinformasjon[/B] 65-66 grader i 100 min 72 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Tørrgjær Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: Whitelabs London Ale Yeast WLP 013 [B]Kommentarer[/B] Mørkt øl, med innslag av sjokolade og chili. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2019 Flasket: 14. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N