Brygger: Petter Buhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1104 FG: 1026 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 10,5% Beregnet IBU: 51,0 Beregnet farge: 122 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5400g Pale Malt 700g Crystal Malt 100 EBC 600g Pilsnermalt 400g Chocolate Malt 1200 EBC 200g Roasted Barley 1500 EBC 200g Black Malt 1500 EBC 1500g Lys Spraymalt 500g Hvetespraymalt 500g Muscovadosukker [B]Humle og krydder[/B] 35g Northern Brewer, 9,3%, 60 min kok, 42,5 IBU 20g Hersbrucker, 3%, 45 min kok, 5,5 IBU 20g Hersbrucker, 3%, 10 min kok, 1,8 IBU 5g Northern Brewer, 9,3%, 10 min kok, 1,4 IBU [B]Andre ingredienser[/B] 300g Laktose. 8% Tim Wendelboe Caballero Geisha Kaffe. [B]Meskeinformasjon[/B] 25 liter vann. 68°C i 60 min. 75°C i 10 min. Skylte med 10 liter vann på 77°C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 2pk, 1,8 l starter Informasjon om gjæring: 18°C i 3 dager. 20°C i 3 dager. 21°C i 9 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. oktober 2018 Flasket: 17. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N