Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1058 FG: 1008 Mengde vørter: 72,0l Mengde ferdig øl: 65,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt Belgisk sukker [B]Humle og krydder[/B] StyrianGolding EKG Bittert appelsinskall [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesker på 65 i 90min. utmerk på 78 i 10 min koker 120 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Dupont Gjær Gjærmengde: 1,5 liter forkultur Informasjon om gjæring: Kjøler til 21 grader tilsetter gjær, la stige fritt til 32 grader, holder der i 6 dager, for deretter falle naturlig. Gjæring i 2 uker, deretter ettergjæring på fat i romtemperatur. oppnår kullsyre uten mer sukker. eller co2. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. november 2018 Flasket: 28. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N