Brygger: Ove Utland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1058
FG: 1008
Mengde vørter: 72,0l
Mengde ferdig øl: 65,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt
Belgisk sukker

[B]Humle og krydder[/B]
StyrianGolding
EKG
Bittert appelsinskall

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesker på 65 i 90min.
utmerk på 78 i 10 min
koker 120 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Dupont Gjær
Gjærmengde: 1,5 liter forkultur
Informasjon om gjæring:
Kjøler til 21 grader tilsetter gjær, la stige fritt til 32 grader, holder der i 6 dager, for deretter falle naturlig. Gjæring i 2 uker, deretter ettergjæring på fat i romtemperatur. oppnår kullsyre uten mer sukker. eller co2.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. november 2018
Flasket: 28. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N