Brygger: Håkon Bugge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 56
FG: 20
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,5l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 250 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.0 kg Best Pale Ale Malt 5 EBC
0.5 kg Flaket bygg (umaltet)
0.5 kg Crisp Roasted Barley 1250-1450 EBC
0.5 kg Crisp Black Malt 1250-1450 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
34g Northern Brewer FWH 10.4% Alpha

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grd 60 min
78 grd 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M44
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
7dager i ca. 17 grd
resten  på ca 21 grd

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. september 2018
Flasket: 3. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F