Brygger: Håkon Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 56 FG: 20 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,5l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 250 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.0 kg Best Pale Ale Malt 5 EBC 0.5 kg Flaket bygg (umaltet) 0.5 kg Crisp Roasted Barley 1250-1450 EBC 0.5 kg Crisp Black Malt 1250-1450 EBC [B]Humle og krydder[/B] 34g Northern Brewer FWH 10.4% Alpha [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grd 60 min 78 grd 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M44 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 7dager i ca. 17 grd resten på ca 21 grd [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. september 2018 Flasket: 3. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F