Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1,051 FG: 1,004 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 76% Castle Malting Chateau Pilsen 18% Weyermann Caraamber 4% Castle Malting Chateau Special B 2% Castle Malting Chateau Acid [B]Humle og krydder[/B] columbus [B]Andre ingredienser[/B] eikeflis [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: blend Gjærmengde: slurry Informasjon om gjæring: Primærgjæret med sacc, omstikk og pitchet brett og bakterier etter en uke. deretter 3 mnd gjæring [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. mai 2019 Flasket: 25. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F