Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1,051
FG: 1,004
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
76% Castle Malting Chateau Pilsen
18% Weyermann Caraamber
4% Castle Malting Chateau Special B
2% Castle Malting Chateau Acid

[B]Humle og krydder[/B]
columbus

[B]Andre ingredienser[/B]
eikeflis

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: blend
Gjærmengde: slurry
Informasjon om gjæring:
Primærgjæret med sacc, omstikk og pitchet brett og bakterier etter en uke. deretter 3 mnd gjæring

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. mai 2019
Flasket: 25. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F